Előszobafalak

Megkezdtük előszoba falak dekoráló elemeinek gyártását! Panelokkal a 3 dimenziós izgalmas, új világába találhatjuk magunkat. Falsíkon vagy dekorációs elemként megjelenítve, ma már könnyedén mozgalmassá, romantikussá, változatossá tehetjük otthonunk, irodánk, éttermünk falát. Egyre több és népszerűbb megoldás jelenik meg évről-évre, köszönhetően a folyamatos fejlődésnek. Természetes anyagok manapság nem hiányozhatnak a falburkolatokból sem. A fa természetes szépsége és tónusa minden stílushoz kiválóan illeszkedik.

Előnye, hogy egyéni igények alapján méretre gyártható, szép esztétikus felülelet adva! A megrendelő eldöntheti, hogy milyen polcokat illetve tükröt vagy esetleg más kiegészítőt. Ráadásul a színválasztékot se mi szabjuk meg! Válassza ki álmai színét, mi legyártjuk!

Hasított kocka fa:

A fa hasításakor keletkező felület, legkülönbözőbb mintákat és színeket adva, gyönyörű rusztikus felületet hoz létre. A tölgyfa vagy kőris alapanyagú kockák 8×8 centiméteresek. Minden kocka egyedi. A keményfa révén tartóssága kiváló.
IMG_2411
  • A sima felület letisztult mintáknak köszönhetően kiemeli a fa szépséges erezetét.

  • A rusztikus felület szemet gyönyörködtető és meleget árasztó.

  • A szál szerkezet gyönyörű változatossága, színek és árnyalatok sokfélesége, a simától az érdesig átfogó felületek vonzzák a szemet és a kezet.

  • A termékek egymással variálhatók díszíthetők.

Választható minták

Sávos
Téglalap
Kocka

Választható színek

Fehér
Dió
Vöröses barna
Lakozott
Egyéni színválasztás
Égetett