Fa falburkolatainkról

3D fadekor fa-falburkolataink panelokkal a 3 dimenziós falburkolatok izgalmas, új világába találhatjuk magunkat. Akár teljes falfelületre, akár csak egy falsíkon vagy dekorációs elemként megjelenítve, ma már könnyedén mozgalmassá, romantikussá, változatossá tehetjük otthonunk, irodánk, éttermünk falait. Egyre több és népszerűbb megoldás jelenik meg évről-évre, köszönhetően a folyamatos fejlődésnek. Természetes anyagok manapság nem hiányozhatnak a falburkolatokból sem. A fa természetes szépsége és tónusa minden stílushoz kiválóan illeszkedik.

Ha unja az otthoni falak egyhangúságát, szürkeségét vagy egyszerűen csak szeretne modern formavilágot becsempészni a hétköznapokba, akkor a 3D fadekor fa- fali burkoló tökéletes megoldás, amelyek egyedi megjelenésükkel szebbé varázsolják környezetünket. A fali panelek tölgyfából, kőrisfából készülnek, melyek mind egyedi mintázatúak. Ezek a különleges hangulatot biztosító fali panelek nem utolsó sorban hőszigetelő és zajcsökkentő hatásúak.

Szolgáltatásiank

Helszíni felmérés

Egyedi kialakítás
megbeszélés alapján

Kivitelezés

Hasított kocka fa-fali burkoló:

A fa hasításakor keletkező felület, legkülönbözőbb mintákat és színeket adva, gyönyörű rusztikus felületet hoz létre. A tölgyfa vagy kőris alapanyagú kockák 8×8 centiméteresek. Minden kocka egyedi. A keményfa révén tartóssága kiváló.
  • A sima felület letisztult mintáknak köszönhetően kiemeli a fa szépséges erezetét.

  • A rusztikus felület szemet gyönyörködtető és meleget árasztó.

  • A szál szerkezet gyönyörű változatossága, színek és árnyalatok sokfélesége, a simától az érdesig átfogó felületek vonzzák a szemet és a kezet.

  • A termékek egymással variálhatók díszíthetők.

DSC05688

Fa falburkolóink 3 fajta kialakításban kapható színekkel és formákkal is kombinálhatóan!

Minták:

-Sávos

-Téglalap

-Kocka

 

Színekben választható:

-Fehér

-Dió

-Vöröses barna

-Lakozott

– Egyedi színválasztás

-Égetett mintázat

Választható minták

Sávos
Téglalap
Kocka

Választható színek

Fehér
Dió
Vöröses barna
Lakozott
Egyéni színválasztás
Égetett